Κλειδαράδες διαθέσιμοι 24 ώρες

Έχετε κλειδωθεί έξω από το σπίτι σας στη μέση της νύχτας;

Έχετε χάσει το κλειδί για το λουκέτο στο υπόστεγο σας; Προτού να πληρώσει ένα κλειδαρά για να σας αποκαλύψω ή κλωτσιά για να ανοίξει κάτι επάνω, σκεφτείτε να πάρει την κλειδαριά σας. Οι περισσότερες κλειδαριές γύρω από το σπίτι ή το γραφείο είναι απλές κλειδαριές καρφίτσα-και-ανατροπέα και μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να ανοίξει χρησιμοποιώντας ένα pick και ένα κλειδί, δύο από τα οποία μπορεί να βασίζεται σε αυτοσχεδιασμούς από την κοινή είδη οικιακής χρήσης.

Έχετε χάσει το κλειδί για το λουκέτο στο υπόστεγο σας;

Ενώ η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να κατακτηθεί με την πρακτική, να πάρει αναζητούν μια κλειδαριά απαιτεί μεγάλη υπομονή. Για να πάρει κλειδαριές, ένα άτομο πρέπει να εισάγετε ένα παχύ μεταλλική ράβδο ή βελόνα, μετακινώντας τη ράβδο γύρω έως ότου άκουσε ένα κλικ ή ένα γρανάζι. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει τι πρέπει να κάνουμε.

Ο λόγος που έχετε σκοντάψει επάνω σε αυτόν τον οδηγό είναι πιθανό να απαντήσει διατριβή δύο ερωτήματα:

  1. Είναι δύσκολο να μάθουν πώς να πάρει μια κλειδαριά;
  2. Πώς μπορώ να μάθω αυτή την τέχνη του να πάρει κλειδαριά;

Σε ό, τι αφορά το πρώτο ερώτημα, μαθαίνοντας πώς να πάρει μια κλειδαριά είναι στην πραγματικότητα μια πολύ απλή ικανότητα να αποκτήσουν. Υπάρχει μια κοινή παρερμηνεία έκανε την εκμάθηση πώς να πάρει μια κλειδαριά είναι εγγενώς δύσκολη και απαιτεί ώρες ώρες μετά από συνεδρίαση ήσυχα σε ένα κερί αναμμένο δωμάτιο με τίποτα, αλλά μια σειρά από επιλογές κλειδώματος, σβώλους υπομονή, και μια κλειδαριά για να πάρει. Ακόμη περισσότερο, δεν θα πρέπει να επιτευχθεί κάποια Ζεν όπως εστίαση να έχει καμία επιτυχία σε picking κλειδαριά. Αλλά στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο.

Οι βασικές έννοιες και τις τεχνικές της picking κλειδαριά μπορεί να μάθει και να εφαρμοστεί μέσα σε λίγες ώρες. Ως εκ τούτου, μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον στο οποίο τα δύο χέρια είναι ελεύθερα, χρώμα: όπως η τηλεόραση. Όλα αυτά που είπε, κλειδαριών αναπαύεται μια ικανότητα και όπως κάθε δεξιότητα, γνώση απαιτεί την υπομονή και την πρακτική.

Τόσο πώς πηγαίνετε για την εκμάθηση αυτό το σκάφος της lockpicking; Το πρώτο βήμα για την απόκτηση κάθε νέα δεξιότητα είναι να μάθουν τη βασική θεωρία και τις τεχνικές πίσω από αυτό. Ο σκοπός αυτού του οδηγού είναι να σας διδάξει τα πολύ βασικά της picking κλειδαριά και γραφτεί για την απόλυτη αρχάριο. Με αυτόν τον οδηγό θα μάθετε πώς λειτουργούν τα κλειδαριές και πώς να τους πάρει. Ακόμη περισσότερο, μετά την ολοκλήρωση αυτού του οδηγού θα έχετε τη γνώση για να αντιμετωπίσουν κάθε pin και ακροβάτης κλείδωμα έκανε στέκεται στο δρόμο σας. Με αυτό ας ξεκινήσουμε!

Κλειδαράδες 24 Ώρες

Στο ΣΟΣ24 έχουμε δώσει μεγάλο βάρος στον τομέα των κλειδαράδων και των υπηρεσιών που ένας κλειδαράς παρέχει.